Lisbeth Dyrnes
Bjørn Terje Schou
8960 Hommelstø

Om oss

Litt om oss som bor i Dyrneset.

Om ossLisbeth
er født og oppvokst på gården. Har siden 1989 vært daglig leder ved Brønnøy bibliotek Velfjord - og stortrives med det. Hovedinteressen er slektsforskning og lokalhistorie. En stor del av fritiden går med til å hjelpe amerikanere som leter etter sine norske røtter. Andre interesser er hagearbeid og friluftsliv. Er en aktiv deltaker i "Gangarlaje" - en sosial og glad gjeng som går tur sammen hver onsdagskveld fra mai til september. Og så leser jeg mange bøker da......

Bjørn Terje
er født og oppvokst på Lambertseter i Oslo og har bodd i Dyrneset siden 1978. Tjener til livets opphold ved å kjøre buss i TTS. Musikk er ellers den store interessen. Spiller fløyte i Grovens gammaldansorkester, kornett i korpset og ellers gitar når sjansen byr seg. Driver også med slektsforskning - om enn i noe mindre målestokk enn Lisbeth.

Sammen prøver vi å ta vare på de gamle bygningene på gården. De eldste er fra før år 1800. Vår familie har vært på gården så langt tilbake som det finnes opptegnelser - og da føles det viktig å ta vare på tradisjoner. Selv om vi ikke lenger driver tradisjonell gårdsdrift er vi opptatt av å bevare det særegne for gården. Mye er allerede restaurert og mer står for tur.