Velfjorddagene

Nevernesdagen - 24. juli

Familiedag på Nevernes Havn

Familiedag på Nevernes Havn i fantastiske omgivelser med aktiviteter for barn og underholdning.
Skyting med pil og bue, bruskassestabling, hoppeslott, minigolf og lekepark. Konsert med Arne Benoni og trylleshow/stand-up med Håvard Sand.

Arne Benoni Duo

Arne Benoni

Få norske artister kan vise til samme nasjonale og internasjonale merittliste som Arne Benoni med sine 31 år i country musikkens tjeneste, og utallige konserter i USA og Europa. Dette i flere duetter sammen med kjente stjerner som Patsy Cline, Dottie West, Lori Brooks, Lynn Anderson og Jim Reeves. Flere av Benonis plater har oppnådd gode plasseringer på «Billboards Country HOT100 liste»

Håvard Sand

Håvard Sand

Håvard Sands familieshow er en opplevelse for hele familien, hvor barna ler av den "dumme tryllekunstneren" og de tror de har avslørt tryllekunstneren, men har de det? De ulike trylletriksene krydres også med mye humor. Barna som hjelper Håvard Sand får også med seg ballongdyr, og det er de som er de store stjernene!

Hjemmeside

NEVERNES HAVN
Senter for kystkultur på Helgeland

Her finner du omfattende utstillinger som f. eks. "Brattåshuset", krigsmuseum, selve "Brygga" med lokale fiskebåter, fangstredskaper, informasjonsutstilling om Lomsdal-Visten Nasjonalpark og kunstgalleri med sommerutstillinger og salgsutstillinger m.m.

HJEMMESIDE

Brønnøy Kalk Brønnøy Kommune Marine Harvest Coop Sør-Helgeland HIAS www.velfjord.no