Velfjorddagene

Nevernesdagen - 23. juli

Familiedag på Nevernes Havn

Familiedag på Nevernes Havn i fantastiske omgivelser med aktiviteter, allsang, utstillilnger og underholdning.

Brødrene Fagerli

Brødrene Fagerli

Norges to beste fotballtriksere, brødrene Erlend (19) og Brynjar Fagerli (22) kommer til Nevernesdagen med trikseskole og show i verdensklasse. De har trikset aktivt i over sju år og er verdensmestere i parkonkurranse. Erlend vant gull i VM i 2016.

Nora & Karoline

Nora & Karoline

Duoen består av Nora Nerdal (vokal/gitar) og Karoline Amaryllis Forshei Nielsen (vokal/gitar), To unge talenter fra Brønnøysund, med ny og gammel pop/rock på repertoaret.

A.C.K

ACK

ACK kommer fra Sømna og består av Aurora Meyer Sørensen (vokal/gitar), Karoline Langås (vokal/gitar) og Amelija Patsanovskaja (vokal/bass). Alle i bandet er habile låtskrivere, og repertoaret til trioen består da naturlig nok av mest egne låter.

Emilie

Emilie

Emilie Dahle trakterer både gitar og ukulele, i tillegg til sang. Hun kommer fra Sømna der hun ofte har spilt på ulike arrangementer. Sjangermessig befinner hun seg i grenseland pop/rock, og tar gjerne en Hellbillies-låt hvis det skulle trengs.

NEVERNES HAVN
Senter for kystkultur på Helgeland

Her finner du omfattende utstillinger som f. eks. "Brattåshuset", krigsmuseum, selve "Brygga" med lokale fiskebåter, fangstredskaper, informasjonsutstilling om Lomsdal-Visten Nasjonalpark og kunstgalleri med sommerutstillinger og salgsutstillinger m.m.

HJEMMESIDE

Brønnøy Kalk Brønnøy Kommune Marine Harvest Coop Sør-Helgeland HIAS www.velfjord.no