Velfjorddagene

Revy og fest på Gimle - 29. juli

Velfjordrevyen

Velfjordrevyens 30-års jubileum

2. forestilling

Sett av 28.-29. juli 2017. Minst én av disse dagene bør tilbringes på Gimle i Hommelstø - Velfjord - Brønnøy. Velfjordrevyen markerer da sitt 30-årsjubileum med en historisk forestilling.

Det blir gjensyn med gode, gamle gjennomgangsfigurer, aktuelle temaer og spenstige musikalske nummer. I anledning jubileet har revyen fått digitalisert gamle revyvideoer. Før revyforestillingene vil det derfor også bli mulig å se igjen kjente og kjære revynummer på film.  

Fest på Gimle med Azzaro

Etter revyen er det Azzaro som sørger for festmusikken.

Azarro

Azzaro var et svært aktivt band fra 1980 til 1983 på Helgeland og i Trøndelag. Bandet var i perioder et fast og populært husband på Torghatten Hotell, og var kjent for ungdommelig musikalitet og hadde mange selvlagde melodier på reportuaret. I tillegg spilte de flere kjente dansbare poplåter av Eric Clapton, Chris De Burgh, The Beatles, Unit Five for å nevne noe.

I starten besto bandet av Werner Thomasli sang og trommer, Terje Nerås sang og gitar, Ragnhild Hongbarstad sang og gitar, Jørn Ivar Paulsen bass, Rune Sæthre tangenter og Arne Flatmo sang og gitar. Senere overtok Thor Erik Nilsen og Geir Allan Reitan tangentene. Under Velfjorddagene vil Geir Allan traktere tangentene. Azzaro Band hadde i 1999 også en gjenforening med opptredener både på 4. juledagsfesten på Brønnøy Samfunnshus og sommerfesten på Gimle. Nå er det tid for en ny gjenforening. Vi ser fram til en hyggelig mimrestund på Gimle lørdag 29. juli med tid til å mimre over gamle minner og kjente melodier fra den tiden det var dansefester overalt hver eneste helg, året rundt.

Azarro består av:
Arne Flatmo (Gitar/Vokal)
Terje Nerås (Gitar/Vokal)
Werner Tomasli (Trommer/Vokal)
Geir Allan Reitan (Tangenter)
Jørn Ivar Paulsen (Bass)

Brønnøy Kalk Brønnøy Kommune Marine Harvest Coop Sør-Helgeland HIAS www.velfjord.no