Lokaler til leie

Finn lokale til ditt arrangement

Samlet oversikt

Lokaler til leie for selskaper, kurs, seminarer, møter o.l. i Velfjord i Nordland.

NB. velfjord.no har ikke utleie, kontakt gjeldende utleiested direkte

Hommelstø

Gimle Forsamlingshuset

Lokaler - Gimle forsamlingshuset

Gimle ligger i Hommelstø og er selve storstuen i Velfjord. Gimle tilbyr lokaliteter for de fleste typer selskaper og arrangementer og har en kapasitet på 450 personer. (250 bordplasser). Gimle har en stor sal og en mindre sal, samt scene m. garderober, møterom, skytebane, kjøkken m. utstyr og svømmebasseng.

Kontakt:
Gimle
v/ Jan O. Nielsen

Nevernes

Nævernes Gaard

Lokaler til leie - Nævernes Gaard

Nævernes Gaard ligger på Nevernes, like ved kystkultursenteret Nevernes Havn. Det gamle fjøset er gjort om til et særegent selskapslokale der de gamle båsene er beholdt. Det er 85 bordplasser, kjøkkenrom og en liten scene. I 1. etg. er et krigsmuseum og utenfor et stort grøntområde med lekeapparater.

Kontakt:
Nevernes Havn
v/ Aage Oxholm

Hommelstø

Persplassen

Bespisning

Persplassen ligger i Hommelstø sentrum og kan tilby lokaliteter og bespisning for de fleste typer arrangement, som konfirmasjoner, julebord, barndåp og lignende. Alle rettigheter. Spisesal (50 personer) – Møterom (10 personer) – Veranda ute (40 personer).

Kontakt:
Persplassen

Sausvatn

Folkets hus

Lokaler til leie - Folkets Hus

Folkets Hus ligger på Sausvatn, ca. 10 km. fra Hommelstø, idyllisk plassert med utsikt utover Sausvatnet, og badeplass rett ved. Folkets Hus har 120 bordplasser, kjøkken m. utstyr, scene – dansegulv og leies ut til de fleste typer arrangementer.

Kontakt:
Folkets Hus Velforening
v/ Trine Nepås

Hommelstø

Klubbhuset Hilstad IL

Lokaler til leie - Klubbhuset

Klubbhuset ligger i Klokkaråsen i Hommelstø. Lokalene er godt egnet til møter, kurs, seminarer, selskaper og andre arrangementer. Klubbhuset har 60 bordplasser – kjøkken m. utstyr – skiløyper / brettbakke. Beliggenheten ved skianlegget innbyr til avkobling med skiaktiviteter mellom faglige arbeidsøkter.

Kontakt:
Hilstad IL
v/ Ronica Johansen

Sæterlandet

Glitne Samfunnshus

Lokaler til leie - Glitne

Glitne ligger på Sæterlandet, ca. 10 km. fra Hommelstø. Huset er et hjemmekoselig lokale med utsikt over Sørfjorden. Like ved ligger det vakre Sæterfjellet, et flott turfjell med merket løype. Glitne har 80 bordplasser, nyrestaurert kjøkken med alt av nødvendig dekketøy, samt en liten scene, dansegulv og god parkeringsplass.

Kontakt:
Sæterlandet Velforening
v/ Magnar Bakksjø

Vassbygda

Kalbekkhøgda

Kalbekkvika storhytte

Kalbekkhøgda ligger ved Storvatnet i Vassbygda, ca. 2 mil fra Hommelstø. Storhytta med sin romslige stue egner  seg fint for mindre sammenkomster. (Maks 30 personer) Hytta er utstyrt med bla oppvaskmaskin,og kjøkken m. utstyr, dusj og 6 sengeplasser + 10 madrasser på hems.

Kontakt:
Vassbygda Jeger og Fiskeforening
v/ Ellinor Sørenskog

Opsjøen

Homla

Homla

Lokale til leie for alle typer selskap. Huset har fullt utstyrt kjøkken med dekketøy til 120 personer. Kjøkkenet er godkjent av mattilsynet.

Kontakt:
UL Samhold
v/ Torbjørn Fredlund

Velfjord

Ditt utleiested her?

Gratis annonsering

Kontakt:
Børge Rugås

Oversiktskart