Kalender

Webkamera

Søk

Personvernerklæring

Hvem vi er

www.velfjord.no

Media

Vær obs på at bilder som du sender til velfjord.no kan inneholde stedsdata. Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler (cookies)

Ingen

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ingen opplysninger samles inn eller deles med andre.
Unntak: opplysninger du selv har gitt til f.eks. arrangementskalender eller annet innhold som du selv har valgt å dele.
Samt informasjon som forklart under overskriften sikkerhetslogger.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Ingen opplysninger samles inn eller oppbevares. Unntak er navn, tlf, og e-post adresse som du selv har sendt inn, og som er naturlig å oppbevare for videre kommunikasjon.

Sikkerhetslogger

Dette nettstedet er en del av et nettverk av nettsteder som beskytter mot distribuerte brute force -angrep. For å aktivere denne beskyttelsen deles IP -adressen til besøkende som prøver å logge på nettstedet med en tjeneste levert av ithemes.com. For detaljer om personvern, se iThemes personvernerklæring.

Dette nettstedet blir skannet etter potensiell skadelig programvare og sårbarhet av iThemes Site Scanner. Vi sender ikke personlig informasjon til skanneren; skanneren kan imidlertid finne personlig informasjon som ble lagt ut offentlig (for eksempel i kommentarer) under skanningen.

IP -adressen til besøkende, bruker -ID for påloggede brukere og brukernavn for påloggingsforsøk logges for å se etter skadelig aktivitet og for å beskytte nettstedet mot bestemte angrep. Eksempler på tilstander når logging forekommer inkluderer påloggingsforsøk, utloggingsforespørsler, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i nettstedets innhold og passordoppdateringer. Denne informasjonen oppbevares i 60 dager.